Tuesday, October 20, 2009

Imagini satelit actualizate pentru Brasov si Cluj Napoca pe Google Earth

Google a publicat un update pentru imaginile sale satelitare din Google Earth. Pentru Romania sunt vesti mari. Doua dintre orasele care aveau imagini foarte vechi si neactualizate au fost in final updatate. Este vorba de Cluj Napoca si de Brasov.

Ambele orase s-au dezvoltat intens in ultima perioada prin construirea de cartiere intregi si centre comerciale mamut care nu apareau nicaieri pe imaginile satelit ale Google. Insa iata ca momentul a sosit si ambele au primit actualizarea mult asteptata. Imaginile dateaza din 21 septembrie 2009 atat pentru Brasov cat si pentru Cluj Napoca fiind astfel cele mai recente imagini pentru Romania!

In cazul Clujului se pot vedea acum: Polus Center, noile terminale ale aeroportului, Autostrada Transilvania aflata in constructie in apropiere de Gilau inclusiv cu devierea recenta de circulatie, cartierele noi de locuinte din Buna ziua sau Floresti, Selgros, parcul industrial Tetarom si multe alteleSi in cazul Brasovului au aparut marile centre comerciale si cartierele noi.

Ca de obicei pe Google Maps inca nu au aparut aceste actualizari. Ele vor aparea probabil in urmatoarele zile, fiind cunoscut faptul ca Google intotdeuna actualizeaza imaginile din Google Earth primele, cele din Maps fiind actualizate cateva zile mai tarziu

No comments: